En İyi WordPress Hız Eklentileri

 


En İyi WordPress Hız Eklentileri

Google arama motoru optimizasyonu (SEO) için, sıralama sonuçlarını belirleyen en önemli etkenlerden bir tanesi de sayfa hızı skoru (PageSpeed Score) olmaktadır. Durum böyle olunca internet sitesi sahipleri sayfa açılış hızlarını mümkün en olan en düşük seviyeye indirmeye çalışıyoruz. Biz de sizler için en iyi WordPress hız eklentileri listesini oluşturmaya hazırladık.

Sayfa Hızı Neden Önemlidir?

Sayfa hızı, bir sitenin açılırken kaç saniye süreyle açıldığı ile ilgilidir. Hızlı bir internet sitesi sahibi olmak istiyorsanız sayfa açılış hızı sürenizin en az 1,5 saniyenin altında olmalıdır. Pagespeed Score’unuzu ölçebileceğiniz çeşitli internet siteleri vardır. Bunlardan çok yaygın olarak kullanılanları Gtmetrix, PageSpeed Insights, Pingdom Tools, Web Page Test araçları olmaktadır.

Sayfa hızı, SEO sıralamanızı etkileyen önemli bir faktördür. Google gibi arama motorları yavaş açılan sayfalara ceza keser ve sıralamada alt sıralara düşürür. Web sitenizi her yönden optimize ederek sayfa hızınızı arttırmak gerekir.

Bir başka konu da sayfa hızının ziyaretçi kaybına yol açmasıdır. Yapılan araştırmalara göre ziyaretçilerin %38’i beş saniye ve daha uzun süre açılmaya internet sitelerini beklemeden ayrılıyor. Kısacası anlayacağınız yavaş açılan bir internet sitesi her yönden size zarar verecektir.

En İyi WordPress Hız Eklentileri

1- WP Rocket

WP Rocket eklentisi, WordPress’in en çok işlevli ve en iyi optimize eklentisi olmaktadır. Birçok farklı özellik sunan WP Rocket, sayfa açılış hızınız konusunda birçok performans taktiğini yerine getirmenizi sağlar. Ücretli bir eklenti olan WP Rocket’in en ucuz paketi yıllık 49 dolardan başlamaktadır. Yıllık 250 dolara kadar yükselen paketleri vardır. Peki, WP Rocket eklentisi ile ne yapabilirim diye sorarsanız:

·        Sayfa önbelleğe alma (Page cache)

·        Tarayıcı önbelleğe alma (Browser cache)

·        GZIP sıkıştırma (GZIP compression)

·        Küçültme (HTML/CSS/JS minify)

·        Birleştirme (HTML/CSS/JS combine)

·        CDN entegrasyonu

·        Cloudflare entegrasyonu

·        Heartbeat API kontrolü

·        Veritabanı optimizasyonu (Database optimization)

2- WP Fastest Cache



WP Fastest Cache, en iyi WordPress hız eklentileri listesinde yer almaktadır. Aynı zamanda ücretsiz bir destek sunar. Premium sürümü ile daha çok özelliği aktif edebilirsiniz. Ancak ücretsiz sürümü de sayfa hızını arttırmak için yeterli olacaktır. WP Fastest Cache eklentisi şu özellikleri sunar:

·        HTML / CSS küçültme

·        GZIP sıkıştırma

·        Tarayıcı önbelleğe alma

·        Emojileri devre dışı bırakma

·        CDN entegrasyonu

Premium sürümü ile şu özelliklere erişim sağlayabilirsiniz:

·        Görüntü optimizasyonu

·        Veritabanı optimizasyonu

·        JS küçültme

·        Google yazı tiplerini hızlı yükleme

·        Yavaş yüklenme

3- WP Super Cache

WP Super Cache, 2 milyondan fazla indirilen bir başka WordPress hız eklentisi olmaktadır. Bu eklentinin tercih edilme nedenlerinden biri oldukça basit bir kullanıma sahip olmasıdır. Sitenize eklentiyi kurduktan sonra tek bir butona tıklayarak sayfa hızınızı önemli ölçüde düşürebilirsiniz. WP Super Cache eklentisi tamamen ücretsizdir ve şu özellikleri kullanıcılarına sunar:

·        GZIP sıkıştırma

·        Tarayıcı önbelleğe alma

·        İçerik önbelleğe alma

·        Önbellek güncelleme sıkığı değiştirme

4- W3 Total Cache

W3 Total Cache eklentisi de en iyi WordPress hız eklentileri listesinde yer almaktadır. Sayfa hızı optimize etme konusunda yeni başladıysanız ve profesyonel bir bilgi birikimine sahip değilseniz bu eklenti sizin işinize yarayacaktır. Karmaşık eklentilerin yanı sıra W3 Total Cache, oldukça basit ve sade bir arayüze sahiptir. Ücretsiz olması da tercih edilmesinin bir başka nedenidir. W3 Total Cache ile şunları yapabilirsiniz:

·        Sayfa önbelleğe alma

·        Tarayıcı önbelleğe alma

·        Veritabanı önbelleğe alma

·        HTML / CSS / JS küçültme

·        CDN entegrasyonu

·        Nesne önbelleğe alma

·        Parça önbelleğe alma

YORUMLAR

Ad

Akıllı telefon,1,Alışkanlıklar,1,Astroloji,4,Başarı,3,Başarılı İnsanlar,1,Bilgisayar,44,Bilim,9,Blockchain,1,Blog,1,Burçlar,3,canlı,1,cansız saçlar,1,cilt,2,CoronaVirus,6,Covid-19,5,ÇayMolası,7,Davet,1,Değişim,1,deney,1,Dijital Pazarlama,58,Doğa Olayları,3,Eğlence,44,ekonomik,1,Eski eşyalar,1,Facebook,16,fayda,1,Fotoğrafçılık,1,Gezi,2,Gözleme,1,Grafik Tasarım,9,Gündem,242,Güzellik,5,Haberler,1,Hız,1,Instagram,57,influencer,50,İnternet,44,İş Dünyası,43,İz Bırakanlar,3,Kıyafet,2,Kişisel Gelişim,4,Kombin,2,Kripto Para,29,Last.fm,2,makyaj,2,Marka Yönetimi,12,Mimari,1,Minimalist,1,Minimalizm,1,Moda,3,Mutfak,1,Netflix,1,Oyun,67,Para,3,Psikoloji,3,Reels,1,Renkler,1,saç,1,Saç dökülmesi,1,Sağlık,25,saten,1,SEO,44,Snapchat,2,Spotify,4,Şık,1,tarayıcı,1,Tarih,2,Tarz,1,Teknoloji,53,Tiktok,18,TopStory,22,Topuklu Ayakkabı,1,Trend,1,Twitch,11,Twitter,16,Uygulama Bilgileri,55,Ürün Önerileri,3,VPN,1,Website kurulumu,11,Whatsapp,11,Wordpress,31,yastık,1,Yaşam,26,Yazılım,26,Yemek,2,Yemektarifi,5,Yeni yıl,1,Yeniden,1,Yenilikler,3,YouTube,45,YüksekSes,15,
ltr
item
Sosyal Medyanın Sesi: En İyi WordPress Hız Eklentileri
En İyi WordPress Hız Eklentileri
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgM-syqgdTbcAXYxcCdSjZiI4K-2x3JHKWej3vtBTnZQP2IT80Oto-PQ07-J827kHYxQCd2KcTbZETMQFLgxVqBT28Kvb_XUgaoEj80gC8bFDGKYQ4FlXo9902K_E2eZ6JV3nAh3GC0Spc/s16000/en-iyi-wordpress-hiz-eklentileri.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgM-syqgdTbcAXYxcCdSjZiI4K-2x3JHKWej3vtBTnZQP2IT80Oto-PQ07-J827kHYxQCd2KcTbZETMQFLgxVqBT28Kvb_XUgaoEj80gC8bFDGKYQ4FlXo9902K_E2eZ6JV3nAh3GC0Spc/s72-c/en-iyi-wordpress-hiz-eklentileri.jpg
Sosyal Medyanın Sesi
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2020/10/en-iyi-wordpress-hiz-eklentileri.html
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2020/10/en-iyi-wordpress-hiz-eklentileri.html
true
7051234978584080155
UTF-8
Tüm yayınlar yüklendi Yayın bulunamadı Tamamını gör Devam.. Yanıtla Yanıtı iptal et Sil By AnaSayfa SAYFALAR YAYINLAR TAMAMI SİZİN İÇİN ÖNERİLEN Kategori ARŞİV SEARCH TÜM YAYINLAR Talebiniz ile eşleşen yayın bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çrş Perş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şbt Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara hemen 1 dk önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et BU ÖZEL İÇERİK KİLİTLİDİR 1. ADIM: Sosyal medyada paylaşın 2. ADIM: Sosyal medyada paylaştığınız linke tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kod panoya kopyalandı Kod veya text kopyalanamadı , lütfen [CTRL]+[C] (CMD+C Mac için) uygulayın İçerik Tablosu