En İyi Ücretsiz WordPress Temaları

 


En İyi Ücretsiz WordPress Temaları

WordPress, dünyada en çok kullanılan içerik yönetim sistemidir. Aynı zamanda internette bulunan web sitelerinin büyük bir kısmı da WordPress tabanlıdır. Bunların arasında sizin de internet siteniz bulunması normaldir. Çünkü blog, kişisel portfolyo, e-ticaret, haber gibi birçok çeşitli siteler kurma imkanı sunar. Ayrıca kullanım paneli de çok kolaydır. Ancak bazen tema bulmak sıkıntılı olur. Biz de sizlere en iyi ücretsiz wordpress temaları listesini hazırladık. Neler varmış, gelin birlikte bakalım.

1- Astra



Astra teması, ücretsiz bir WordPress temasıdır. Üstelik pro versiyonu ile daha çok özelliğe de ulaşma imkanı sağlar. Ancak ücretsiz sürümü de oldukça kullanışlıdır. Astra temasının en iyi ücretsiz wordpress temaları arasından biri olmasının en büyük nedeni şüphesiz kaynak tüketimidir. Astra, 50 KB’tan bile daha az kaynak gerektiriyor. Bu da onu piyasadaki en hafif temalardan biri yapıyor.

Astra temasını indirmek için tıklayın

2- Neve



Mobil arayüzü ile ön plana çıkan Neve, güvenilir bir kodlama düzeniyle ünlüdür. ThemeIsle ekibinin geliştirdiği Neve teması bol bol güncelleme alır. Yeni bir site açtığınızda eğer henüz tema satın almadıysanız başlangıç olarak Neve temasını kullanabilirsiniz. Üstelik Neve teması öyle basite alınacak bir tema değil. Uzun süreler bile internet sitenizde bulundurabilirsiniz.

Neve temasını indirmek için tıklayın

3- Hello Elementor



Hello Elementor teması hızı ile ön plana gelmektedir. Gtmetrix, Pingdom ve Pagespeed Insights puanları 100 olarak gelmektedir. WordPress’in sayfa oluşturucu eklentisi Elementor ile geliştirilen Hello teması, her gün 2 bin kişi tarafından indiriliyor. Üstelik Yoast SEO eklentisiyle de tam uyumlu olarak hazırlanmıştır.

Hello Elementor temasını indirmek için tıklayın

4- Generate Press



Generate Press teması da tıpkı Hello Elementor gibi sayfa açılış hızı skoruna sahiptir. GTMetrix, Pagespeed Insights gibi testlerinden en iyi puanları alan bir WordPress temasıdır. Ayrıca SEO için de tam optimize edilmiştir. Ücretsiz sürümü, diğer temalara göre daha az özellik sunuyor. İsteğe bağlı olarak tam sürümü satın alarak tüm özelliklere erişim sağlayabilirsiniz. Generate Press temasının dikkat çeken bir diğer özelliği de çok sayıda “demo” tasarıma sahip olmasıdır. Dilediğiniz gibi sayfaları düzenlemenin yanı sıra önceden düzenlenen demo’ları kullanarak sitenizi çeşitli tasarımlarda kullanın.

Generate Press temasını indirmek için tıklayın                      

5- Customify

Adından da anlaşıldığı gibi temayı dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Customify temasının her bir öğesi site sahibinin istediği şekilde değiştiriliyor. Üstelik tema oldukça hızlı bir performans sunuyor. En iyi wordpress sayfa oluşturucu eklentilerinden olan Beaver Builder ve Elementor ile hazırlanan hazır demoları kullanarak hızlı bir şekilde de sitenizin temasını seçebilirsiniz. Buna ek olarak WooCommerce, Yoast, bbPress, BuddyPress ve OrbitFox gibi popüler eklentiler ile uyumlu şekilde çalışıyor. Bu da onu en iyi ücretsiz wordpress temaları arasına ekliyor.

Customify temasını indirmek için tıklayın

6- Zakra



İşlevsellik ve özellikler bakımından ücretsiz temalar arasında en iyilerden biri olan Zakra, hız testlerinde 96 -100 arası aldığı puanlar ile göze giriyor. 40’ı aşkın demo ile hızlı bir şekilde internet sitenize şık bir tasarım ekleyebilirsiniz. Dilerseniz kendiniz de temayı düzenleyerek eşsiz bir tasarım ortaya çıkartabilirsiniz. Güvenilir kodlaması ve SEO dostu olması da rakiplerine şans tanımadığını gösteriyor. Zakra temasının diğer temalardan ayrılan bir diğer yönü de herhangi bir sorun ile karşı karşıya kaldığınızda ücretsiz bir şekilde müşteri hizmetleri ile görüşme şansı sunuyor.

Zakra temasını indirmek için tıklayın.

YORUMLAR

Ad

Akıllı telefon,1,Alışkanlıklar,1,Astroloji,4,Başarı,3,Başarılı İnsanlar,1,Bilgisayar,44,Bilim,9,Blockchain,1,Blog,1,Burçlar,3,canlı,1,cansız saçlar,1,cilt,2,CoronaVirus,6,Covid-19,5,ÇayMolası,7,Davet,1,Değişim,1,deney,1,Dijital Pazarlama,58,Doğa Olayları,3,Eğlence,44,ekonomik,1,Eski eşyalar,1,Facebook,16,fayda,1,Fotoğrafçılık,1,Gezi,2,Gözleme,1,Grafik Tasarım,9,Gündem,242,Güzellik,5,Haberler,1,Hız,1,Instagram,57,influencer,50,İnternet,44,İş Dünyası,43,İz Bırakanlar,3,Kıyafet,2,Kişisel Gelişim,4,Kombin,2,Kripto Para,29,Last.fm,2,makyaj,2,Marka Yönetimi,12,Mimari,1,Minimalist,1,Minimalizm,1,Moda,3,Mutfak,1,Netflix,1,Oyun,67,Para,3,Psikoloji,3,Reels,1,Renkler,1,saç,1,Saç dökülmesi,1,Sağlık,25,saten,1,SEO,44,Snapchat,2,Spotify,4,Şık,1,tarayıcı,1,Tarih,2,Tarz,1,Teknoloji,53,Tiktok,18,TopStory,22,Topuklu Ayakkabı,1,Trend,1,Twitch,11,Twitter,16,Uygulama Bilgileri,55,Ürün Önerileri,3,VPN,1,Website kurulumu,11,Whatsapp,11,Wordpress,31,yastık,1,Yaşam,26,Yazılım,26,Yemek,2,Yemektarifi,5,Yeni yıl,1,Yeniden,1,Yenilikler,3,YouTube,45,YüksekSes,15,
ltr
item
Sosyal Medyanın Sesi: En İyi Ücretsiz WordPress Temaları
En İyi Ücretsiz WordPress Temaları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4359lh53g4LJT7KEGMmwS4jH716nNdFMfPUn_vJNM5TS-SJGMvQ4YOHGqbleoVDw0tYQT1__3WBj9_XUNSN7PRvqkyrwpP2RjPntRf2CJZLqF-CkSR7DEbjO0lmEICGtHE2Xpov9b5u4/s16000/best-optimized-wordpress-themes.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4359lh53g4LJT7KEGMmwS4jH716nNdFMfPUn_vJNM5TS-SJGMvQ4YOHGqbleoVDw0tYQT1__3WBj9_XUNSN7PRvqkyrwpP2RjPntRf2CJZLqF-CkSR7DEbjO0lmEICGtHE2Xpov9b5u4/s72-c/best-optimized-wordpress-themes.jpg
Sosyal Medyanın Sesi
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2020/11/en-iyi-ucretsiz-wordpress-temalari.html
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2020/11/en-iyi-ucretsiz-wordpress-temalari.html
true
7051234978584080155
UTF-8
Tüm yayınlar yüklendi Yayın bulunamadı Tamamını gör Devam.. Yanıtla Yanıtı iptal et Sil By AnaSayfa SAYFALAR YAYINLAR TAMAMI SİZİN İÇİN ÖNERİLEN Kategori ARŞİV SEARCH TÜM YAYINLAR Talebiniz ile eşleşen yayın bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çrş Perş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şbt Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara hemen 1 dk önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et BU ÖZEL İÇERİK KİLİTLİDİR 1. ADIM: Sosyal medyada paylaşın 2. ADIM: Sosyal medyada paylaştığınız linke tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kod panoya kopyalandı Kod veya text kopyalanamadı , lütfen [CTRL]+[C] (CMD+C Mac için) uygulayın İçerik Tablosu