Siteye Kaç İçerik Eklemeliyim?

 

Siteye Kaç İçerik Eklemeliyim?

Her gün küresel çapta milyonlarca internet sitesine milyonlarca yeni içerik ekleniyor. Bilgi o kadar çok kaynaktan elde edilebiliyor ki, hedef kitle sayısız farklı seçenekten bilgiyi alabiliyor. Blog yazarları ve içerik editörleri bu nedenle içerik eklemekten zevk duyuyor. Peki, siteye kaç içerik eklemeliyim? Siteme günde kaç içerik eklemeliyim? Gelin hep birlikte bu soruların cevabına bakalım.

İçerik Kalitesi Her Şeyden Önemli

Bir blog sitenize sahip olduğunuzu düşünelim. Günde sitenize ne kadar içerik giriyorunuz? 1, 3, 5, 10 ya da fazla mı? Peki, işte asıl soru; içerikleriniz ne kadar kaliteli? İçeriklerinize gelen bir ziyaretçi, aradığını tam anlamıyla bulabiliyor mu? Çok sayıda içerik eklemek yerine kaliteli içerik eklemek her zaman blog yazarları için doğru olacaktır. Bu, tüm internet siteleri için geçerli bir kuraldır.

Bir internet sitesi kurduğunuzda içerik eklerken günde 5 tane ekleme hedefleri yapmak yerine günde bir tane içerik ekleyin ancak en kalitelisi olsun. Yazı içeriğinde kullanıcı aradığı tüm soruların cevabını bulsun. Ziyaretçiye istediğini verdiğiniz sürece internet sitenizi başarılı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda yazdığınız içeriklerin SEO uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Anahtar kelimeyi doğru seçmelisiniz ki kullanıcılar yazılarınızı arama motorları ile bulabilsin. İçeriklerinizi kullanıcı odaklı yazdığınızda emin olun geri dönüşü çok etkili olacaktır. Aşağıdaki yazılarımızı da inceleyerek daha kaliteli içerikler oluşturabilirsiniz.

Önerilen Yazı: Kullanıcı Odaklı İçerik Nasıl Oluşturulur?

Önerilen Yazı: Anahtar Kelime Araştırması Nasıl Yapılır?

Önerilen Yazı: SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır?

Siteme Günde Kaç İçerik Eklemeliyim?

Bu sorunun cevabı aslında biraz basit ancak açıklamak gerekiyor. Sitenize bir günde istediğiniz kadar içerik ekleyebilirsiniz. İsterseniz bir günde 20 tane içerik ekleyin. İsterseniz her gün birer tane ekleyin. Bunların her biri siteniz için yararlı olacaktır. Tabii bunu kaliteli içerikler olduğunu varsayarak söylüyorum.[post_ads]

Ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta var. O da içeriklerin devamlılığıdır. Eğer bir gün sitenize 20 tane içerik eklerseniz ertesi günlerde ya bir tane ekler ya da hiç eklemezseniz işte o zaman sorun çıkar. Otoriter bir siteniz yoksa Google sizi çabuk bir şekilde spam listesine ekler. Hiçbir internet sitesi sahibi bunu istemez. Eğer sitenize günde 20 içerik eklemek istiyorsanız bunu her gün yapmalısınız. Her gün 20 kadar içerik girmeniz gerekir. Önemli olan içeriklerin devamlılığıdır. Bu sayede Google internet sitenizi spam olarak algılamak yerine güncel bir internet sitesi olarak algılar ve sıralamada üst yerlerde sizi gösterir.

Ne Sıklıkta İçerik Yayınlamalıyım?

Bir günde ne kadar içerik yayınlayacağınıza ve kaç saat aralıklarla paylaşacağınıza yönelik kararlar da vermeniz gerekir. Peki, doğru sayıyı ve zamanı nasıl bulabilirim? Bunun için biraz deneme yapmanız gerekir.

Öncelikle ziyaretçileriniz yazılarınıza hangi kaynaktan ulaşıyor. Eğer doğrudan ve sosyal medya aracılığı ile ulaşıyorsa bir günde fazla içerik yazmanız gerekir. Çünkü ziyaretçileriniz sürekli olarak sitenizi takip ediyor ve yeni içerik eklendiğinde okuyor anlamına gelir. Ancak organik aramalardan ziyaretçi çekiyorsanız isterseniz yine günde fazla içerik eklemesi yapabilirsiniz fakat bir günde kendinizi zorlamayacak derecede içerik yazmanız yeterli olacaktır.

Kaç saat aralıklarla paylaşmanıza karar verirken de Google Analytics verilerinizi inceleyin. Günün hangi saatlerinde en yüksek ziyaretçi sayılarına ulaşıyorsunuz. Yazılarınızı genellikle bu zaman aralıklarından hemen önce paylaşmayı deneyin. Böylece ziyaretçileriniz sitenize girdiğinde yeni yazılarınızı hemen fark eder ve okur. Bu şekilde basit planlamalar yaparak internet sitenizi daha iyi bir seviyeye getirebilirsiniz.

YORUMLAR

Ad

Akıllı telefon,1,Alışkanlıklar,1,Astroloji,4,Başarı,3,Başarılı İnsanlar,1,Bilgisayar,44,Bilim,9,Blockchain,1,Blog,1,Burçlar,3,canlı,1,cansız saçlar,1,cilt,2,CoronaVirus,6,Covid-19,5,ÇayMolası,7,Davet,1,Değişim,1,deney,1,Dijital Pazarlama,58,Doğa Olayları,3,Eğlence,44,ekonomik,1,Eski eşyalar,1,Facebook,16,fayda,1,Fotoğrafçılık,1,Gezi,2,Gözleme,1,Grafik Tasarım,9,Gündem,242,Güzellik,5,Haberler,1,Hız,1,Instagram,57,influencer,50,İnternet,44,İş Dünyası,43,İz Bırakanlar,3,Kıyafet,2,Kişisel Gelişim,4,Kombin,2,Kripto Para,29,Last.fm,2,makyaj,2,Marka Yönetimi,12,Mimari,1,Minimalist,1,Minimalizm,1,Moda,3,Mutfak,1,Netflix,1,Oyun,67,Para,3,Psikoloji,3,Reels,1,Renkler,1,saç,1,Saç dökülmesi,1,Sağlık,25,saten,1,SEO,44,Snapchat,2,Spotify,4,Şık,1,tarayıcı,1,Tarih,2,Tarz,1,Teknoloji,53,Tiktok,18,TopStory,22,Topuklu Ayakkabı,1,Trend,1,Twitch,11,Twitter,16,Uygulama Bilgileri,55,Ürün Önerileri,3,VPN,1,Website kurulumu,11,Whatsapp,11,Wordpress,31,yastık,1,Yaşam,26,Yazılım,26,Yemek,2,Yemektarifi,5,Yeni yıl,1,Yeniden,1,Yenilikler,3,YouTube,45,YüksekSes,15,
ltr
item
Sosyal Medyanın Sesi: Siteye Kaç İçerik Eklemeliyim?
Siteye Kaç İçerik Eklemeliyim?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjq1lA7ChpiSgQKDXCU02JEtdJcV4WtE46UKKU57TqZDjEX0va9z_4q50-yNYk4Ejbuom0fxSbpTEhL1Dc3fZiu7jtSx6eV38X0aKpA-x9aSkddoMmb8QeVllh4i0vsGaN5FhU-zn7zCQA/s16000/siteye-kac-icerik-eklemeliyim.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjq1lA7ChpiSgQKDXCU02JEtdJcV4WtE46UKKU57TqZDjEX0va9z_4q50-yNYk4Ejbuom0fxSbpTEhL1Dc3fZiu7jtSx6eV38X0aKpA-x9aSkddoMmb8QeVllh4i0vsGaN5FhU-zn7zCQA/s72-c/siteye-kac-icerik-eklemeliyim.jpg
Sosyal Medyanın Sesi
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2020/11/siteye-kac-icerik-eklemeliyim.html
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2020/11/siteye-kac-icerik-eklemeliyim.html
true
7051234978584080155
UTF-8
Tüm yayınlar yüklendi Yayın bulunamadı Tamamını gör Devam.. Yanıtla Yanıtı iptal et Sil By AnaSayfa SAYFALAR YAYINLAR TAMAMI SİZİN İÇİN ÖNERİLEN Kategori ARŞİV SEARCH TÜM YAYINLAR Talebiniz ile eşleşen yayın bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çrş Perş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şbt Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara hemen 1 dk önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et BU ÖZEL İÇERİK KİLİTLİDİR 1. ADIM: Sosyal medyada paylaşın 2. ADIM: Sosyal medyada paylaştığınız linke tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kod panoya kopyalandı Kod veya text kopyalanamadı , lütfen [CTRL]+[C] (CMD+C Mac için) uygulayın İçerik Tablosu