Birbirinden Eğlenceli ve İlginç İnternet Siteleri

 


Birbirinden İlginç ve Eğlenceli İnternet Siteleri

Günümüzde internet ile yapacaklarının pek de bir sınırı kalmadı. Başta sosyal medya platformları olmak üzere her gün milyarlarca kullanıcı vaktinin büyük bir kısmını internette geçiriyor. Peki, size internette daha önce görmediğiniz türden internet sitelerinin olduğu söylesek? Bu yazımızda birbirinden ilginç ve eğlence internet siteleri listesini hazırladık.

1- futureme.org

Gelecekteki kendinize bir mail göndermek ister miydiniz? Aslında bu gelecekteki kendinize bir mektup yazmanın teknolojiye uyarlanmış hali gibi görülebilir. Futureme.org internet sitesine girdiğinizde kendinize bir mail gönderebilir ve bunu istediğiniz zaman gelmesini sağlayabilirsiniz. İsterseniz 2050 yılında kendinize bir mail yollayın ve o gün geldiğinde yazdıklarınızı fark edin.

2- ocearch.org

Okyanusun en derinine henüz inilmedi. Aya çıkabildiğimiz bir teknoloji görsek de henüz okyanusların derinliklerine inemedik. Ancak ocearch.org internet sitesi okyanus canlılarına yerleştirilen takip cihazları sayesinde okyanusun derinliklerinde bir keşfe çıkın.

3- flightradar24.com

Dünya üzerinde uçan bütün uçakların kalkış ve varış yerleri, rotaları ve yol üzerindeki ilerlemelerini görebileceğiniz bir internet sitesidir.

4- geacron.com

Günümüzde pek olmasa da geçmiş yıllarda ülkelerin siyasi sınırları çok fazla kez değişiyordu. Bu internet sitesi ile birlikte ülkelerin değişen siyasi haritalarını görebilirsiniz. O kadar eskiye dayanıyor ki milattan önce 3000 yılından başlıyor.

5- neave.com

Bu internet sitesinde tam sekiz tane uygulama var. Hem oyun hem de eğlenceli olarak kullanabileceğiniz bu uygulamaları, internet sitesinde bulabilirsiniz. Telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmek zorunda değilsiniz. Tarayıcı üzerinden kullanmanız mümkündür. Bu uygulamalar şunlardır: Zoom Earth, Webcam Toy, Strobe Illusion, Bouncy Balls, Neave.TV, Tic Tac Toe, Snake ve Hexxagon. (Epilepsi hastalarının Strobe Illusion uygulamasını kullanmaması tavsiye edilir.)

6- thisissand.com

Sitenin adından da anlaşıldığı gibi bu bir kum. İnternet sitesinde kumlarla tasarım yapabiliyorsunuz. Ayrıca diğer kullanıcıların yaptığı tasarımlara da göz atabilirsiniz.

7- framesynthesis.com

Bu internet sitesinde Google Maps üzerinde iki boyutlu bir şekilde araba sürebilirsiniz. Dünyanın istediğiniz bir bölgesinde araba sürmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.

YORUMLAR

Ad

Akıllı telefon,1,Alışkanlıklar,1,Astroloji,4,Başarı,3,Başarılı İnsanlar,1,Bilgisayar,44,Bilim,9,Blockchain,1,Blog,1,Burçlar,3,canlı,1,cansız saçlar,1,cilt,2,CoronaVirus,6,Covid-19,5,ÇayMolası,7,Davet,1,Değişim,1,deney,1,Dijital Pazarlama,58,Doğa Olayları,3,Eğlence,44,ekonomik,1,Eski eşyalar,1,Facebook,16,fayda,1,Fotoğrafçılık,1,Gezi,2,Gözleme,1,Grafik Tasarım,9,Gündem,242,Güzellik,5,Haberler,1,Hız,1,Instagram,57,influencer,50,İnternet,44,İş Dünyası,43,İz Bırakanlar,3,Kıyafet,2,Kişisel Gelişim,4,Kombin,2,Kripto Para,29,Last.fm,2,makyaj,2,Marka Yönetimi,12,Mimari,1,Minimalist,1,Minimalizm,1,Moda,3,Mutfak,1,Netflix,1,Oyun,67,Para,3,Psikoloji,3,Reels,1,Renkler,1,saç,1,Saç dökülmesi,1,Sağlık,25,saten,1,SEO,44,Snapchat,2,Spotify,4,Şık,1,tarayıcı,1,Tarih,2,Tarz,1,Teknoloji,53,Tiktok,18,TopStory,22,Topuklu Ayakkabı,1,Trend,1,Twitch,11,Twitter,16,Uygulama Bilgileri,55,Ürün Önerileri,3,VPN,1,Website kurulumu,11,Whatsapp,11,Wordpress,31,yastık,1,Yaşam,26,Yazılım,26,Yemek,2,Yemektarifi,5,Yeni yıl,1,Yeniden,1,Yenilikler,3,YouTube,45,YüksekSes,15,
ltr
item
Sosyal Medyanın Sesi: Birbirinden Eğlenceli ve İlginç İnternet Siteleri
Birbirinden Eğlenceli ve İlginç İnternet Siteleri
https://ecommercebooth.com/wp-content/uploads/2019/12/the-finger.jpg
Sosyal Medyanın Sesi
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2021/05/ilginc.html
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2021/05/ilginc.html
true
7051234978584080155
UTF-8
Tüm yayınlar yüklendi Yayın bulunamadı Tamamını gör Devam.. Yanıtla Yanıtı iptal et Sil By AnaSayfa SAYFALAR YAYINLAR TAMAMI SİZİN İÇİN ÖNERİLEN Kategori ARŞİV SEARCH TÜM YAYINLAR Talebiniz ile eşleşen yayın bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çrş Perş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şbt Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara hemen 1 dk önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et BU ÖZEL İÇERİK KİLİTLİDİR 1. ADIM: Sosyal medyada paylaşın 2. ADIM: Sosyal medyada paylaştığınız linke tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kod panoya kopyalandı Kod veya text kopyalanamadı , lütfen [CTRL]+[C] (CMD+C Mac için) uygulayın İçerik Tablosu